Grip op je praktijk Masterclass

Al 3 groepen hebben het Masterclass traject afgerond. “Stoppen? Echt niet, zorg maar dat je een vervolgprogramma voor ons maakt!” Dus dat hebben we gedaan...

GRIP op je Praktijk Masterclass

Vier jaar geleden startten we onze eerste Grip op je Praktijk Masterclass met 7 dierenartsen en 2 praktijkmanagers. Deze tweejarige opleiding bestaat uit 12 trainingen van één dag, waarbij alle aspecten van veterinair ondernemerschap en praktijkmanagement voorbijkomen. Ondertussen hebben al 3 groepen dit traject afgerond en het heeft ze zoveel gebracht dat ze bijna unaniem zeiden: “Stoppen? Echt niet, zorg maar dat je een vervolgprogramma voor ons maakt!” Dat hebben we natuurlijk gedaan.
Iets minder intensief, maar we blijven deze praktijken begeleiden en trainen.

Voeg je koptekst hier toe

De kracht van Grip blijkt uit enkele reacties van gezelschapsdierenpraktijken die recent hebben deelgenomen aan een masterclass:

“Door Grip kan ik ‘s nachts weer slapen.”

“Ik dacht dat ik aan mijn plafond zat, maar door jullie begeleiding droom ik nu van een omzet met 6 nullen.”

“Door Grip kreeg ik inzicht in wat er gebeurde in mijn praktijk en de handvatten om hiermee aan de slag te gaan.”

“Sinds we met Grip bezig zijn, vind ik mijn baas een stuk leuker.”

Hier stopt het niet

Dus natuurlijk stoppen we niet met de Grip masterclass; de vierde en vijfde groep zijn ongeveer halverwege het traject en in september 2020 start alweer de zesde ‘Grip op je Praktijk’ Masterclass. In de Grip masterclass werk je gedurende een periode van 2 jaar, met een groep van maximaal 10 praktijken en je eigen Grip coach, aan het verbeteren van de praktijkprestaties en het realiseren van concrete doelstellingen. Om de maand komt de groep bij elkaar voor een ééndaagse training, met onderwerpen als missie/visie, budgettering, financieel management, personeelsmanagement, leiderschap en communicatie, en marketing. Met praktisch toepasbare vervolgopdrachten wordt het geleerde direct in praktijk gebracht en wordt ook de rest van het team betrokken.

,,Ik dacht dat ik aan mijn plafond zat, maar door jullie begeleiding droom ik nu van een omzet met 6 nullen"

Deskundigheid

Alle sessies van de Masterclass worden door digiRedo begeleid. Voor sommige onderwerpen schakelen we externe deskundigen in om de hoge kwaliteit en de praktische toepasbaarheid te waarborgen. Natuurlijk worden de prestaties van de deelnemende praktijken gemonitord met het Grip Paard Praktijkdashboard. De persoonlijke coach bespreekt tijdens de maandelijkse coachingsgesprekken de ontwikkelingen in de praktijk in detail.

Benieuwd?

Meer informatie over de masterclass en het Grip op je Praktijk begeleidingstraject vind je op www.gripopjepraktijk.nl of meld je aan voor het informatiewebinar op 9 juli 2020. Wil je liever persoonlijk met ons bespreken wat dit traject voor jou en jouw praktijk kan betekenen, stuur dan even een berichtje naar info@digiredo.nl of bel met Gerco Bosch (06-83448547). Ben je al overtuigd dan kan je je natuurlijk ook direct aanmelden. Wees er wel snel bij, want er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar.

Ook interessant

Bedankt voor het lezen van deze blog! Vond je het interessant? De onderstaande blogs passen waarschijnlijk ook in jouw straatje.

Vet Nieuws overname Nucleus.001
René van den Bos

DigiRedo neemt Nucleus over van Covetrus

We hebben bijzonder leuk nieuws: per 1 april hebben wij de diensten van Vet Bedrijfsadvies van Covetrus overgenomen, inclusief alle bijbehorende producten, zoals Nucleus. Hiermee kunnen we jullie nog beter helpen met de bedrijfsvoering van jullie praktijken en met het maken van belangrijke (financiële) keuzes.

Lees verder »

Deel deze blog met anderen!