Grip paard

Naast het dashboard voor de gezelschapsdierenpraktijken, is er nu ook GRIP Paard. Speciaal voor de paardenpraktijken. Waardevol? Jazeker!

Grip paard

Veel ondernemersvraagstukken zijn universeel, ook voor de dierenartspraktijk. Maar toch zijn er ook diersoortspecifieke uitdagingen en vraagstukken. Daarnaast zijn er voor de verschillende diersoorten andere kengetallen die iets zeggen over de prestaties van de praktijk. De afgelopen vier jaar kregen we regelmatig de vraag of we ook iets gingen doen voor de ‘niet gezelschapsdierenpraktijken’. We zijn dan ook super trots dat, na hard werken, het Grip Paard dashboard klaar is (kijk hier voor een demo). Met dit dashboard kunnen we specifiek de prestaties van paardenpraktijken meten en deze praktijken helpen bij het realiseren van hun doelstellingen.

Masterclass

We willen zo snel mogelijk van start gaan met een ‘Grip op je Praktijk’ Masterclass, specifiek voor paardenpraktijken. In deze masterclass werk je gedurende een periode van 2 jaar, met een groep van maximaal 10 praktijken en je eigen Grip coach, aan het verbeteren van de praktijkprestaties en het realiseren van concrete doelstellingen. Om de maand komt de groep bij elkaar voor een ééndaagse training. Met onderwerpen als missie/visie, budgettering, financieel management, personeelsmanagement, leiderschap & communicatie en marketing. Met praktisch toepasbare vervolgopdrachten wordt het geleerde direct in praktijk gebracht en wordt ook de rest van het team betrokken. De inhoud van dit traject is volledig toegespitst op paardenpraktijken. Waar kruisbestuiving mogelijk is zullen we zeker ook putten uit de ervaring die we de afgelopen jaren hebben opgedaan met gezelschapsdierenpraktijken.

,,Met onderwerpen als missie/visie, budgettering, financieel management, personeelsmanagement, leiderschap & communicatie en marketing"

Deskundigheid

Alle sessies van de Masterclass worden door digiRedo begeleid. Voor sommige onderwerpen schakelen we externe deskundigen in om de hoge kwaliteit en de praktische toepasbaarheid te waarborgen. Natuurlijk worden de prestaties van de deelnemende praktijken gemonitord met het Grip Paard Praktijkdashboard. De persoonlijke coach bespreekt tijdens de maandelijkse coachingsgesprekken de ontwikkelingen in de praktijk in detail.

De kracht van Grip blijkt uit enkele reacties van gezelschapsdierenpraktijken die recent hebben deelgenomen aan een masterclass:

“Door Grip kan ik ‘s nachts weer slapen.”

“Ik dacht dat ik aan mijn plafond zat, maar door jullie begeleiding droom ik nu van een omzet met 6 nullen.”

“Door Grip kreeg ik inzicht in wat er gebeurde in mijn praktijk en de handvatten om hiermee aan de slag te gaan.”

“Sinds we met Grip bezig zijn, vind ik mijn baas een stuk leuker.”

,,De persoonlijke coach bespreekt tijdens de maandelijkse coachingsgesprekken de ontwikkelingen in de praktijk in detail"

vol = vol!

Meer informatie over de masterclass en het Grip op je Praktijk begeleidingstraject vind je op www.gripopjepraktijk.nl of meld je aan voor het Grip Paard informatiewebinar op 6 oktober 2020. Wil je liever persoonlijk met ons bespreken wat dit traject voor jou en jouw praktijk kan betekenen, stuur dan even een berichtje naar info@digiredo.nl of bel met Gerco Bosch (06-83448547). Ben je al overtuigd dan kan je je natuurlijk ook direct aanmelden. Wees er wel snel bij, want er zijn voor de eerste masterclass maar een paar plaatsen beschikbaar.

Ook interessant

Bedankt voor het lezen van deze blog! Vond je het interessant? De onderstaande blogs passen waarschijnlijk ook in jouw straatje.

Planning Freepik digiredo 10 tips adventskalender
René van den Bos

Goed plannen leidt tot minder stress – 10 tips

Het werken in een dierenartsenpraktijk voelt vaak als rennen en stilstaan. Of vooral rennen, met de drukte van tegenwoordig. Toch doen we dat voor een deel onszelf aan. Want met de drang om klantgericht te zijn, voeren we de meeste taken ad hoc en direct uit. Terwijl veel van die taken best even kunnen wachten. Het is echt waar, 80% van je taken kun je plannen. Doe je dat goed, dan heb je minder last van stress en krijg je er werkplezier voor terug. Daarom 10 tips die leiden tot minder stress.

Lees verder »
Blog digiredo de kosten rijzen de pan uit lead visual brood pan
Gerco Bosch

‘Help, de kosten rijzen de pan uit!’

Je hoeft de krant maar open te slaan of de TV aan te zetten en het gaat over de torenhoge inflatie, de stijgende energieprijzen en de dalende koopkracht. Ook in de dierenartspraktijk heb je daar natuurlijk last van. De afgelopen weken hebben we verschillende praktijken horen zeggen: ‘De omzet gaat best lekker, maar de bankrekening groeit helemaal niet’. Dat betekent dus dat de kosten minstens net zo hard toegenomen zijn als de omzet.

Lees verder »
digiredo-benchmark-2020-Helpende hand klimmer groot
Gerco Bosch

Hoe gaat het met de DAP in coronatijd? Benchmark 2020 geeft ons een idee!

Al bijna 2 jaar hebben we te maken met het coronavirus. Dit heeft uiteraard ook effect op dierenartspraktijken. Het is vrijwel overal drukker geworden door onder andere ‘corona-pups-en-kittens’ met een mooie omzetontwikkeling als gevolg. Maar door alle beperkende maatregelen en uitval in het team kan het een uitdaging zijn het werk gedaan te krijgen, waardoor de kwaliteit van zorg en de klantbeleving onder druk kunnen komen te staan.

Lees verder »

Deel deze blog met anderen!