Grip paard

Naast het dashboard voor de gezelschapsdierenpraktijken, is er nu ook GRIP Paard. Speciaal voor de paardenpraktijken. Waardevol? Jazeker!

Grip paard

Veel ondernemersvraagstukken zijn universeel, ook voor de dierenartspraktijk. Maar toch zijn er ook diersoortspecifieke uitdagingen en vraagstukken. Daarnaast zijn er voor de verschillende diersoorten andere kengetallen die iets zeggen over de prestaties van de praktijk. De afgelopen vier jaar kregen we regelmatig de vraag of we ook iets gingen doen voor de ‘niet gezelschapsdierenpraktijken’. We zijn dan ook super trots dat, na hard werken, het Grip Paard dashboard klaar is (kijk hier voor een demo). Met dit dashboard kunnen we specifiek de prestaties van paardenpraktijken meten en deze praktijken helpen bij het realiseren van hun doelstellingen.

Masterclass

We willen zo snel mogelijk van start gaan met een ‘Grip op je Praktijk’ Masterclass, specifiek voor paardenpraktijken. In deze masterclass werk je gedurende een periode van 2 jaar, met een groep van maximaal 10 praktijken en je eigen Grip coach, aan het verbeteren van de praktijkprestaties en het realiseren van concrete doelstellingen. Om de maand komt de groep bij elkaar voor een ééndaagse training. Met onderwerpen als missie/visie, budgettering, financieel management, personeelsmanagement, leiderschap & communicatie en marketing. Met praktisch toepasbare vervolgopdrachten wordt het geleerde direct in praktijk gebracht en wordt ook de rest van het team betrokken. De inhoud van dit traject is volledig toegespitst op paardenpraktijken. Waar kruisbestuiving mogelijk is zullen we zeker ook putten uit de ervaring die we de afgelopen jaren hebben opgedaan met gezelschapsdierenpraktijken.

,,Met onderwerpen als missie/visie, budgettering, financieel management, personeelsmanagement, leiderschap & communicatie en marketing"

Deskundigheid

Alle sessies van de Masterclass worden door digiRedo begeleid. Voor sommige onderwerpen schakelen we externe deskundigen in om de hoge kwaliteit en de praktische toepasbaarheid te waarborgen. Natuurlijk worden de prestaties van de deelnemende praktijken gemonitord met het Grip Paard Praktijkdashboard. De persoonlijke coach bespreekt tijdens de maandelijkse coachingsgesprekken de ontwikkelingen in de praktijk in detail.

De kracht van Grip blijkt uit enkele reacties van gezelschapsdierenpraktijken die recent hebben deelgenomen aan een masterclass:

“Door Grip kan ik ‘s nachts weer slapen.”

“Ik dacht dat ik aan mijn plafond zat, maar door jullie begeleiding droom ik nu van een omzet met 6 nullen.”

“Door Grip kreeg ik inzicht in wat er gebeurde in mijn praktijk en de handvatten om hiermee aan de slag te gaan.”

“Sinds we met Grip bezig zijn, vind ik mijn baas een stuk leuker.”

,,De persoonlijke coach bespreekt tijdens de maandelijkse coachingsgesprekken de ontwikkelingen in de praktijk in detail"

vol = vol!

Meer informatie over de masterclass en het Grip op je Praktijk begeleidingstraject vind je op www.gripopjepraktijk.nl of meld je aan voor het Grip Paard informatiewebinar op 6 oktober 2020. Wil je liever persoonlijk met ons bespreken wat dit traject voor jou en jouw praktijk kan betekenen, stuur dan even een berichtje naar info@digiredo.nl of bel met Gerco Bosch (06-83448547). Ben je al overtuigd dan kan je je natuurlijk ook direct aanmelden. Wees er wel snel bij, want er zijn voor de eerste masterclass maar een paar plaatsen beschikbaar.

Ook interessant

Bedankt voor het lezen van deze blog! Vond je het interessant? De onderstaande blogs passen waarschijnlijk ook in jouw straatje.

Vet Nieuws overname Nucleus.001
René van den Bos

DigiRedo neemt Nucleus over van Covetrus

We hebben bijzonder leuk nieuws: per 1 april hebben wij de diensten van Vet Bedrijfsadvies van Covetrus overgenomen, inclusief alle bijbehorende producten, zoals Nucleus. Hiermee kunnen we jullie nog beter helpen met de bedrijfsvoering van jullie praktijken en met het maken van belangrijke (financiële) keuzes.

Lees verder »
Gerco 5 vragen aan over de tarievenscan
Mandy van Diën

5 vragen aan… Gerco Bosch over de tarievenscan.

Bijna alles is te onderbouwen met cijfers. Waar sommige mensen hard wegrennen zodra er getallen aan te pas komen, is Gerco degene die erin duikt. Filteren, analyseren en concluderen is waarmee hij praktijken de handvatten geeft om hun doelen te bereiken. Daarom heeft hij ook een tool ontwikkeld in de vorm van de jaarlijkse tarievenscan. Ook voor 2024 kan die al worden ingevuld. Maar wat doet die scan nou precies voor jouw praktijk? Aan de hand van onderstaande 5 vragen legt hij het graag voor je uit.

Lees verder »

Deel deze blog met anderen!