DigiRedo neemt Nucleus over van Covetrus

We hebben bijzonder leuk nieuws: per 1 april hebben wij de diensten van Vet Bedrijfsadvies van Covetrus overgenomen, inclusief alle bijbehorende producten, zoals Nucleus. Hiermee kunnen we jullie nog beter helpen met de bedrijfsvoering van jullie praktijken en met het maken van belangrijke (financiële) keuzes.

Deze overname is een uitstekende aanvulling op ons ‘Grip op je praktijk’ portfolio, waarmee wij sinds 2015 praktijken begeleiden en adviseren in management en marketing. Door verdere professionalisering is de vraag naar advies en ondersteuning op het gebied van praktijkmanagement sterk toegenomen. Covetrus wil zich meer concentreren op haar core-business als veterinaire groothandel. Om de dienstverlening van Vet Bedrijfsadvies in stand te kunnen houden, werd er gezocht naar een partij, waarbij dit in goede handen zou zijn. Al snel kwamen ze bij ons terecht. Wij zijn dan ook heel blij dat Covetrus met ons de perfecte partner heeft gevonden.


Nucleus en de andere producten van Vet Bedrijfsadvies gaan we integreren in onze dienstverlening. Net als onze  ‘Grip op je praktijk’ dashboards geven zij een beeld van de prestatie van een dierenartsenpraktijk, wat de basis is voor goed advies. Immers, door het analyseren en monitoren van je data maak je de gevolgen van de keuzes in je bedrijfsvoering tastbaar. Nucleus biedt ons aanvullende managementrapportages op praktijkniveau en samen met de overige producten sluit dit naadloos aan bij onze Grip dashboards voor gezelschapsdieren, paard en rund. Door deze producten te combineren kunnen wij de verschillende dierclusters nog beter adviseren en begeleiden.

We blijven onze dienstverlening doorontwikkelen om dierenartsenpraktijken ook in de toekomst goed te kunnen blijven helpen. De markt is behoorlijk in beweging, door alle ecologische, sociale, economische en politieke dynamiek. Door de prestatie van je praktijk op de voet te volgen en door intensief te sparren met ons als adviseur, zijn we in staat om, ook in roerige tijden, jou als ondernemer te helpen met een gezonde bedrijfsvoering.Heb je vragen over wat dit voor jou kan betekenen en wil je meer weten? Neem dan contact op met Tom Vanholder en stuur een email naar tom@digiredo.nl of bel hem via 06-53796738. 

Plaats een reactie

Deel deze blog met anderen!