GRIP traject voor rundveepraktijken – een update!

Zoals we in onze nieuwsbrief van september al berichtten, hebben we nu ook twee GRIP abonnementen met dashboard beschikbaar voor dierenartsenpraktijken met een rundveetak, namelijk GRIP basis en GRIP Masterclass.
Verrichtingen

Kenmerken van de GRIP abonnementen

Beide abonnementen hebben als basis het GRIP dashboard, waarvan de opzet hetzelfde is als bij gezelschapsdieren. Op basis van een maandelijkse data-export van de factuurregels uit het Praktijk Management Systeem krijg je inzicht in je prestaties met betrekking tot klanten, verrichtingen, team en financiën. Lees er meer over op onze site.

Bijkomende optie voor rund is de mogelijkheid om snel en eenvoudig een up to date overzicht van de preventieve en curatieve diergezondheidsuitgaven per veehouder te genereren. Deze optie is ingebouwd naar aanleiding van feedback vanuit rundveepraktijken.

GRIP Basis

Naast een maandelijkse update van het GRIP dashboard omvat het GRIP basis traject ook 4 coaching-sparring sessies per jaar. Samen bespreken en evalueren we de behaalde resultaten en trends in je dashboard. We helpen je bij het identificeren van aandachtsgebieden en het opstellen van een gericht actieplan om je doelen te behalen. Als coach zijn wij er om je te prikkelen, uit te dagen en je anders tegen zaken aan te laten kijken.

Grip Masterclass: Uitgebreide opleiding voor ondernemers

Het GRIP Masterclass traject biedt naast het dashboard en coaching de mogelijkheid om je vaardigheden als ondernemer en praktijkeigenaar verder te ontwikkelen. In deze unieke opleiding van 2 jaar, verdeeld over 12 modules, gaan we aan de slag met diverse managementtheorieën en marketingmodellen. We gaan dieper in op teamcommunicatie, samenwerking, financieel management en leiderschap. Dit doen we op een praktische en interactieve manier zodat we de theorie praktisch vertalen naar de dagelijkse werkzaamheden in de dierenartsenpraktijk. Hiermee krijg jij de basis en inzichten om je praktijk in de juiste richting te leiden.

De eerste praktijken gaan al met GRIP aan de slag en een enthousiaste reactie van een GD- praktijk eigenaar over het traject met Masterclass vind je hier.

Wil jij meer weten over GRIP voor rundveepraktijken of een demo-presentatie van het dashboard aanvragen? Stuur me een bericht op tom@digiredo.nl en ik plan graag een afspraak met je in.

Blogs die ook interessant zijn voor jou

Plaats een reactie

Deel deze blog met anderen!