,,De gemaakte kosten zijn méér dan ruimschoots terugverdiend’’

Een eerlijke review van Paul Nabuurs over de Grip Masterclass.

Dit najaar starten we met de Masterclass voor rundveepraktijken. Of het wat voor jou is? Wij zijn ervan overtuigd dat het bijdraagt aan de ontwikkeling van je praktijk, je team en jouzelf. Maar goed, wij van digiRedo adviseren digiRedo.
Paul Nabuurs digiredo blog

Hoe ervaren anderen de Masterclass

Wat wij meer vinden spreken is hoe anderen de Masterclass hebben ervaren. Daarom hebben wij gevraagd wat Paul Nabuurs, dierenarts bij Dierenkliniek Oost-Betuwe, mee heeft genomen uit zijn Masterclass traject.

,,Mijn naam is Paul Nabuurs, eigenaar van Dierenkliniek Oost Betuwe. In onze praktijk werken we met 6 dierenartsen en 10 paraveterinairen. Toen digiRedo mij benaderde voor het volgen van deze masterclass, zag ik eerlijk gezegd niet meteen de meerwaarde voor mijn praktijk.  Ik heb toen afgesproken er toch mee te beginnen, met de optie om op te zeggen wanneer ik de toegevoegde waarde er niet van zag.

Direct na het starten van de Masterclass en het gebruik van het dashboard werd het me echter duidelijk dat ik veel te leren had. Door een prettige interactie met andere praktijk eigenaren en een gerichte begeleiding werd steeds inzichtelijker waar nog verbeterpunten zaten.

Ik ben van mening dat je in de Masterclass erg veel kunt leren en gedwongen wordt om keuzes te maken. Van tevoren was ik ervan overtuigd dat ik dit al deed, maar er was op dit gebied toch nog veel winst te behalen.  Je moet soms iets meer “out of the box” denken en daarbij kun je ook van ervaringen van collega’s uit andere praktijken veel leren. 

 De wijze waarop het team van DigiRedo je meeneemt heb ik als prettig en ongedwongen ervaren en ik maak nu nog regelmatig gebruik van hun trainingsaanbod. 

 Ik kan iedereen aanraden om deze Masterclass te volgen; ik heb er veel geleerd, de gemaakte kosten zijn méér dan ruimschoots terugverdiend en ik heb er een aantal collega’s ontmoet waar ik regelmatig nog eens mee kan “sparren” over zaken waar ik als praktijkeigenaar tegen aan loop.”

Je moet soms iets meer “out of the box” denken

Onderwerpen in de Masterclass

Het Masterclass traject duurt 2 jaar. In deze 2 jaar kom je iedere 2 maanden een dag fysiek bijeen met jouw collega’s van andere praktijken. Iedere bijeenkomst komt er een nieuw onderwerp aan bod.

De modules hebben betrekking op d volgende onderwerpen:

  • Doelen en strategie
  • Marketing
  • Financiële planning
  • Team en communicatie
  • Leiderschap

Sparren

Tijdens de Masterclass zul je veel kennis opdoen en vaardigheden leren. Maar je voegt zelf ook veel waarde toe. Door met collega’s te sparren, ervaringen te delen en elkaar vragen te stellen zul je merken dat jullie veel gemeen hebben. Problemen en uitdagingen waar jij voor staat zullen veel collega’s herkennen. Hierdoor ontstaat een mooie synergie die deze opleiding een extra dimensie geeft.

Informatie over de Masterclass

Wil je meer weten over de Grip Masterclass. Op onze website vind je meer informatie. Natuurlijk is het ook mogelijk om jouw vragen persoonlijk te stellen door contact op te nemen met Tom. Het kostenplaatje is hier terug te vinden.

Tom Vanholder digiredo coach trainer rundvee

Aanspreekpunt rundvee

Horen we alleen al iemand ‘rund’ of ‘koe’ zeggen, dan weten we dat we Tom in moeten schakelen. Hij is afgestudeerd als rundvee dierenarts en heeft zowel in de praktijk gewerkt als in de veterinaire industrie.

In de meeste gevallen zal Tom de persoon zijn waarmee jij in contact bent als het gaat om trajecten rondom jouw rundveepraktijk.

Plaats een reactie

Deel deze blog met anderen!