Benchmark 2018

Het bleek toch weer en flinke klus om alle data van de deelnemende praktijken aan de benchmark 2018 te verzamelen en te analyseren.

Benchmark 2018

Het bleek toch weer en flinke klus om alle data van de deelnemende praktijken aan de benchmark 2018 te verzamelen en te analyseren. Dus het rapport is iets later dan we gehoopt hadden. Dit benchmark rapport geeft een goed overzicht van de ontwikkelingen in de Nederlandse GD praktijk. Er kan geconcludeerd worden dat de gemiddelde praktijk een gezonde groei realiseert. De verschillen blijven echter onveranderd groot en er blijkt ook nog steeds voldoende ruimte te zijn voor verdere verbetering. Wil jij ook de prestaties van je praktijk verbeteren? Minder hard werken met een gemotiveerd team? Meer Grip krijgen op wat er gebeurt in je praktijk? Dat is waar digiRedo ondertussen ruim 80 praktijken mee helpt. We helpen jou ook graag verder. Neem gerust eens contact op om geheel vrijblijvend de mogelijkheden door te spreken.

Ook interessant

Bedankt voor het lezen van deze blog! Vond je het interessant? De onderstaande blogs passen waarschijnlijk ook in jouw straatje.

digiredo-benchmark-2020-Helpende hand klimmer groot
Gerco Bosch

Hoe gaat het met de DAP in coronatijd? Benchmark 2020 geeft ons een idee!

Al bijna 2 jaar hebben we te maken met het coronavirus. Dit heeft uiteraard ook effect op dierenartspraktijken. Het is vrijwel overal drukker geworden door onder andere ‘corona-pups-en-kittens’ met een mooie omzetontwikkeling als gevolg. Maar door alle beperkende maatregelen en uitval in het team kan het een uitdaging zijn het werk gedaan te krijgen, waardoor de kwaliteit van zorg en de klantbeleving onder druk kunnen komen te staan.

Lees verder »
tarievenscan-2022-grip op je prijs
Gerco Bosch

Tarievenscan 2022 voor GD en Paard

Begin van het nieuwe jaar is vaak het moment dat de prijzen in praktijken worden aangepast. Waarschijnlijk ben jij daar de afgelopen weken ook druk mee geweest. Maar hoe verhouden jouw prijzen zich nu eigenlijk tot die van andere praktijken? En wat zegt dat over het prijsbeleid van jouw praktijk?

Lees verder »
digiredo-blog-investeren-praktijkmanagement-sea-ocean-toy-help-buoy-lifebuoy-700653-pxhere
Gerco Bosch

5 redenen waarom je juist nu moet investeren in praktijkmanagement

Ondanks de coronabeperkingen was 2020 voor vrijwel alle dierenartspraktijken financieel een prima jaar. Het is druk geweest; gemiddeld zag een praktijk ruim 6%*) meer klanten dan een jaar eerder. Klanten waren bereid geld uit te geven voor de gezondheid van hun (nieuwe) huisdier; bijna 8% meer dan in 2019*). Het ziet er bovendien naar uit dat deze trends zich in 2021 verder doorzetten. De accountant kan een mooie jaarrekening opmaken en op de bankrekening staat een prettig saldo. Het gaat dus goed en dan ben je geneigd te denken dat het niet nodig is om te investeren in ondersteuning bij praktijkmanagement. In dit blog geven we je 5 redenen waarom je dat juist wel zou moeten doen.

Lees verder »

Deel deze blog met anderen!