Hoe gaat het met de DAP in coronatijd? Benchmark 2020 geeft ons een idee!

Al bijna 2 jaar hebben we te maken met het coronavirus. Dit heeft uiteraard ook effect op dierenartspraktijken. Het is vrijwel overal drukker geworden door onder andere ‘corona-pups-en-kittens’ met een mooie omzetontwikkeling als gevolg. Maar door alle beperkende maatregelen en uitval in het team kan het een uitdaging zijn het werk gedaan te krijgen, waardoor de kwaliteit van zorg en de klantbeleving onder druk kunnen komen te staan.
digiredo-benchmark-2020-Helpende hand klimmer groot

Benchmark 2020

Om objectieve en gefundeerde conclusies te kunnen trekken over de effecten van corona op de gezelschapsdierenpraktijk in het crisisjaar 2020, hebben wij voor de vierde keer een benchmarkstudie uitgevoerd onder zelfstandige praktijken. En dat levert interessante bevindingen op over de gevolgen van de crisis en de uitdagingen van praktijken voor de toekomst. Benieuwd wat die zijn? Lees dan snel verder via de knop hieronder.

Vind je dit interessant? Lees dan ook onze laatste nieuwsbrief. Naast de benchmark 2020 nodigen we je uit voor Grip informatie avonden en de tarievenscan voor zowel GD– als paardenpraktijken.

Deel deze blog met anderen!