Tarievenscan 2022 voor GD en Paard

Begin van het nieuwe jaar is vaak het moment dat de prijzen in praktijken worden aangepast. Waarschijnlijk ben jij daar de afgelopen weken ook druk mee geweest. Maar hoe verhouden jouw prijzen zich nu eigenlijk tot die van andere praktijken? En wat zegt dat over het prijsbeleid van jouw praktijk?
tarievenscan-2022-grip op je prijs

Om antwoord op die vragen te krijgen kan je ook dit jaar weer gratis en geheel vrijblijvend onze tarievenscan invullen.  Zodra we van voldoende praktijken de tarieven doorgekregen hebben sturen we je een vergelijkend overzicht van jouw prijzen met het gemiddelde van de tarieven van alle deelnemende praktijken. Indien gewenst lichten we de uitslag in een persoonlijk gesprek verder toe.

Na het succes van afgelopen jaar hebben we ook in 2022 weer een aparte tarievenscan voor zowel GD- als paardenpraktijken. Doe je beide? Vul dan gewoon beide scans in!

Vind je dit interessant? Lees dan ook onze laatste nieuwsbrief. Naast de benchmark 2020 nodigen we je uit voor Grip informatie avonden.

Deel deze blog met anderen!