Black Friday bij digiRedo?

Black Friday! De dag dat winkels en bedrijven je willen verleiden met de laagste prijzen. Dat doet digiRedo 'zichtbaar anders'! .

Black Friday bij digiRedo?

Black Friday! De dag dat winkels en bedrijven je willen verleiden met de laagste prijzen. Dat doet digiRedo ‘zichtbaar anders’! .

Black Friday voor nieuwe klanten

Twijfel je al een tijdje of onze begeleiding ook voor jouw praktijk iets kan betekenen? Dan is deze actie speciaal voor jou! Start nog dit jaar met Grip-2. Maandelijks analyseren wij dan de kengetallen van jouw praktijk en bespreekt jouw eigen Grip coach de sterke en minder sterke punten van je praktijk. Samen werken jullie aan een concrete doelstelling en planning voor komend jaar. Geheel zonder risico, want ben je na 3 maanden niet tevreden dan stopt het programma en betalen wij je het volledige bedrag terug.

,,Weet jij een collega praktijk te motiveren om ook Grip klant te worden..."

Black Friday voor paardenpraktijken

Met ons begeleidingsprogramma voor GD praktijken hebben we ondertussen meer dan 100 praktijken ondersteund. Sinds kort hebben we ook een begeleidingsprogramma voor paardenpraktijken. Krijg inzichtelijk hoe je praktijk echt presteert met het Grip dashboard en ga samen met je Grip coach aan de slag om gericht aan de ontwikkeling van jouw praktijk te werken. Als paardenpraktijk kan je zelfs kiezen uit 2 Black Friday deals. Ga je voor Grip-2 dan geldt ook voor jou de ‘niet goed geld terug’ garantie. In het nieuwe jaar starten we ook met een masterclass voor paardenpraktijken. Heb je daar interesse in? Meld je dan nu aan en neem op onze kosten een collega mee tijdens het hele traject!.

Black Friday voor bestaande klanten

Als ervaringsdeskundige weet jij het allerbeste wat digiRedo kan betekenen voor de dierenartspraktijk. Deel daarom jouw ervaring met je collega’s. Weet jij een collega praktijk te motiveren om ook Grip klant te worden, dan belonen we je met een gratis GRIP-training voor het hele team!

,,Sinds kort hebben we ook een begeleidingsprogramma voor paardenpraktijken"

Twijfel niet langer en neem voor 31 december contact met ons op!

*de aanbieding is geldig tot en met 31 december 2020
*de garantieperiode, waarin restitutie mogelijk is, betreft de eerste 3 maanden van het abonnement
*klik hier voor meer informatie over GRIP

Neem contact met ons op: info@digiredo.nl 

Ook interessant

Bedankt voor het lezen van deze blog! Vond je het interessant? De onderstaande blogs passen waarschijnlijk ook in jouw straatje.

Blog digiredo de kosten rijzen de pan uit lead visual brood pan
Gerco Bosch

‘Help, de kosten rijzen de pan uit!’

Je hoeft de krant maar open te slaan of de TV aan te zetten en het gaat over de torenhoge inflatie, de stijgende energieprijzen en de dalende koopkracht. Ook in de dierenartspraktijk heb je daar natuurlijk last van. De afgelopen weken hebben we verschillende praktijken horen zeggen: ‘De omzet gaat best lekker, maar de bankrekening groeit helemaal niet’. Dat betekent dus dat de kosten minstens net zo hard toegenomen zijn als de omzet.

Lees verder »
digiredo-benchmark-2020-Helpende hand klimmer groot
Gerco Bosch

Hoe gaat het met de DAP in coronatijd? Benchmark 2020 geeft ons een idee!

Al bijna 2 jaar hebben we te maken met het coronavirus. Dit heeft uiteraard ook effect op dierenartspraktijken. Het is vrijwel overal drukker geworden door onder andere ‘corona-pups-en-kittens’ met een mooie omzetontwikkeling als gevolg. Maar door alle beperkende maatregelen en uitval in het team kan het een uitdaging zijn het werk gedaan te krijgen, waardoor de kwaliteit van zorg en de klantbeleving onder druk kunnen komen te staan.

Lees verder »
tarievenscan-2022-grip op je prijs
Gerco Bosch

Tarievenscan 2022 voor GD en Paard

Begin van het nieuwe jaar is vaak het moment dat de prijzen in praktijken worden aangepast. Waarschijnlijk ben jij daar de afgelopen weken ook druk mee geweest. Maar hoe verhouden jouw prijzen zich nu eigenlijk tot die van andere praktijken? En wat zegt dat over het prijsbeleid van jouw praktijk?

Lees verder »

Deel deze blog met anderen!