Black Friday bij digiRedo?

Black Friday! De dag dat winkels en bedrijven je willen verleiden met de laagste prijzen. Dat doet digiRedo 'zichtbaar anders'! .

Black Friday bij digiRedo?

Black Friday! De dag dat winkels en bedrijven je willen verleiden met de laagste prijzen. Dat doet digiRedo ‘zichtbaar anders’! .

Black Friday voor nieuwe klanten

Twijfel je al een tijdje of onze begeleiding ook voor jouw praktijk iets kan betekenen? Dan is deze actie speciaal voor jou! Start nog dit jaar met Grip-2. Maandelijks analyseren wij dan de kengetallen van jouw praktijk en bespreekt jouw eigen Grip coach de sterke en minder sterke punten van je praktijk. Samen werken jullie aan een concrete doelstelling en planning voor komend jaar. Geheel zonder risico, want ben je na 3 maanden niet tevreden dan stopt het programma en betalen wij je het volledige bedrag terug.

,,Weet jij een collega praktijk te motiveren om ook Grip klant te worden..."

Black Friday voor paardenpraktijken

Met ons begeleidingsprogramma voor GD praktijken hebben we ondertussen meer dan 100 praktijken ondersteund. Sinds kort hebben we ook een begeleidingsprogramma voor paardenpraktijken. Krijg inzichtelijk hoe je praktijk echt presteert met het Grip dashboard en ga samen met je Grip coach aan de slag om gericht aan de ontwikkeling van jouw praktijk te werken. Als paardenpraktijk kan je zelfs kiezen uit 2 Black Friday deals. Ga je voor Grip-2 dan geldt ook voor jou de ‘niet goed geld terug’ garantie. In het nieuwe jaar starten we ook met een masterclass voor paardenpraktijken. Heb je daar interesse in? Meld je dan nu aan en neem op onze kosten een collega mee tijdens het hele traject!.

Black Friday voor bestaande klanten

Als ervaringsdeskundige weet jij het allerbeste wat digiRedo kan betekenen voor de dierenartspraktijk. Deel daarom jouw ervaring met je collega’s. Weet jij een collega praktijk te motiveren om ook Grip klant te worden, dan belonen we je met een gratis GRIP-training voor het hele team!

,,Sinds kort hebben we ook een begeleidingsprogramma voor paardenpraktijken"

Twijfel niet langer en neem voor 31 december contact met ons op!

*de aanbieding is geldig tot en met 31 december 2020
*de garantieperiode, waarin restitutie mogelijk is, betreft de eerste 3 maanden van het abonnement
*klik hier voor meer informatie over GRIP

Neem contact met ons op: info@digiredo.nl 

Ook interessant

Bedankt voor het lezen van deze blog! Vond je het interessant? De onderstaande blogs passen waarschijnlijk ook in jouw straatje.

Vet Nieuws overname Nucleus.001
René van den Bos

DigiRedo neemt Nucleus over van Covetrus

We hebben bijzonder leuk nieuws: per 1 april hebben wij de diensten van Vet Bedrijfsadvies van Covetrus overgenomen, inclusief alle bijbehorende producten, zoals Nucleus. Hiermee kunnen we jullie nog beter helpen met de bedrijfsvoering van jullie praktijken en met het maken van belangrijke (financiële) keuzes.

Lees verder »
Gerco 5 vragen aan over de tarievenscan
Mandy van Diën

5 vragen aan… Gerco Bosch over de tarievenscan.

Bijna alles is te onderbouwen met cijfers. Waar sommige mensen hard wegrennen zodra er getallen aan te pas komen, is Gerco degene die erin duikt. Filteren, analyseren en concluderen is waarmee hij praktijken de handvatten geeft om hun doelen te bereiken. Daarom heeft hij ook een tool ontwikkeld in de vorm van de jaarlijkse tarievenscan. Ook voor 2024 kan die al worden ingevuld. Maar wat doet die scan nou precies voor jouw praktijk? Aan de hand van onderstaande 5 vragen legt hij het graag voor je uit.

Lees verder »

Deel deze blog met anderen!