Black Friday bij digiRedo?

Black Friday! De dag dat winkels en bedrijven je willen verleiden met de laagste prijzen. Dat doet digiRedo 'zichtbaar anders'! .

Black Friday bij digiRedo?

Black Friday! De dag dat winkels en bedrijven je willen verleiden met de laagste prijzen. Dat doet digiRedo ‘zichtbaar anders’! .

Black Friday voor nieuwe klanten

Twijfel je al een tijdje of onze begeleiding ook voor jouw praktijk iets kan betekenen? Dan is deze actie speciaal voor jou! Start nog dit jaar met Grip-2. Maandelijks analyseren wij dan de kengetallen van jouw praktijk en bespreekt jouw eigen Grip coach de sterke en minder sterke punten van je praktijk. Samen werken jullie aan een concrete doelstelling en planning voor komend jaar. Geheel zonder risico, want ben je na 3 maanden niet tevreden dan stopt het programma en betalen wij je het volledige bedrag terug.

,,Weet jij een collega praktijk te motiveren om ook Grip klant te worden..."

Black Friday voor paardenpraktijken

Met ons begeleidingsprogramma voor GD praktijken hebben we ondertussen meer dan 100 praktijken ondersteund. Sinds kort hebben we ook een begeleidingsprogramma voor paardenpraktijken. Krijg inzichtelijk hoe je praktijk echt presteert met het Grip dashboard en ga samen met je Grip coach aan de slag om gericht aan de ontwikkeling van jouw praktijk te werken. Als paardenpraktijk kan je zelfs kiezen uit 2 Black Friday deals. Ga je voor Grip-2 dan geldt ook voor jou de ‘niet goed geld terug’ garantie. In het nieuwe jaar starten we ook met een masterclass voor paardenpraktijken. Heb je daar interesse in? Meld je dan nu aan en neem op onze kosten een collega mee tijdens het hele traject!.

Black Friday voor bestaande klanten

Als ervaringsdeskundige weet jij het allerbeste wat digiRedo kan betekenen voor de dierenartspraktijk. Deel daarom jouw ervaring met je collega’s. Weet jij een collega praktijk te motiveren om ook Grip klant te worden, dan belonen we je met een gratis GRIP-training voor het hele team!

,,Sinds kort hebben we ook een begeleidingsprogramma voor paardenpraktijken"

Twijfel niet langer en neem voor 31 december contact met ons op!

*de aanbieding is geldig tot en met 31 december 2020
*de garantieperiode, waarin restitutie mogelijk is, betreft de eerste 3 maanden van het abonnement
*klik hier voor meer informatie over GRIP

Neem contact met ons op: info@digiredo.nl 

Ook interessant

Bedankt voor het lezen van deze blog! Vond je het interessant? De onderstaande blogs passen waarschijnlijk ook in jouw straatje.

patrick-baum-hB9vo06o9z8-unsplash
Gerco Bosch

We vatten de koe bij de horens

Sinds we 7 jaar geleden gestart zijn met ons ‘Grip op je Praktijk’ programma, hebben we al veel gezelschapsdierenpraktijken mogen ondersteunen met advies, training, één op één begeleiding en data-analyse. Enkele jaren geleden hebben we onze dienstverlening uitgebreid naar paardenpraktijken. De laatste tijd kregen we steeds vaker de vraag of we ook iets konden betekenen voor rundvee-praktijken. Natuurlijk is een deel van ons aanbod diersoortoverschrijdend toe te passen, maar er was geen dashboard om de prestaties van rundveepraktijken inzichtelijk te maken. En dat is toch meestal de basis voor ons advies. Want laten we eerlijk zijn; ook de meeste trainingen en materialen die we gebruiken zijn gebaseerd op de werkwijze en uitdagingen in gezelschapsdierenpraktijken. Maar nu kunnen we zeggen dat we ‘deze koe bij de horens gevat hebben’Wil je meer weten over ons nieuwe aanbod voor rundvee-praktijken? Lees dan vooral verder…

Lees verder »
Planning Freepik digiredo 10 tips adventskalender
René van den Bos

Goed plannen leidt tot minder stress – 10 tips

Het werken in een dierenartsenpraktijk voelt vaak als rennen en stilstaan. Of vooral rennen, met de drukte van tegenwoordig. Toch doen we dat voor een deel onszelf aan. Want met de drang om klantgericht te zijn, voeren we de meeste taken ad hoc en direct uit. Terwijl veel van die taken best even kunnen wachten. Het is echt waar, 80% van je taken kun je plannen. Doe je dat goed, dan heb je minder last van stress en krijg je er werkplezier voor terug. Daarom 10 tips die leiden tot minder stress.

Lees verder »

Deel deze blog met anderen!