Black Friday bij digiRedo?

Black Friday! De dag dat winkels en bedrijven je willen verleiden met de laagste prijzen. Dat doet digiRedo 'zichtbaar anders'! .

Black Friday bij digiRedo?

Black Friday! De dag dat winkels en bedrijven je willen verleiden met de laagste prijzen. Dat doet digiRedo ‘zichtbaar anders’! .

Black Friday voor nieuwe klanten

Twijfel je al een tijdje of onze begeleiding ook voor jouw praktijk iets kan betekenen? Dan is deze actie speciaal voor jou! Start nog dit jaar met Grip-2. Maandelijks analyseren wij dan de kengetallen van jouw praktijk en bespreekt jouw eigen Grip coach de sterke en minder sterke punten van je praktijk. Samen werken jullie aan een concrete doelstelling en planning voor komend jaar. Geheel zonder risico, want ben je na 3 maanden niet tevreden dan stopt het programma en betalen wij je het volledige bedrag terug.

,,Weet jij een collega praktijk te motiveren om ook Grip klant te worden..."

Black Friday voor paardenpraktijken

Met ons begeleidingsprogramma voor GD praktijken hebben we ondertussen meer dan 100 praktijken ondersteund. Sinds kort hebben we ook een begeleidingsprogramma voor paardenpraktijken. Krijg inzichtelijk hoe je praktijk echt presteert met het Grip dashboard en ga samen met je Grip coach aan de slag om gericht aan de ontwikkeling van jouw praktijk te werken. Als paardenpraktijk kan je zelfs kiezen uit 2 Black Friday deals. Ga je voor Grip-2 dan geldt ook voor jou de ‘niet goed geld terug’ garantie. In het nieuwe jaar starten we ook met een masterclass voor paardenpraktijken. Heb je daar interesse in? Meld je dan nu aan en neem op onze kosten een collega mee tijdens het hele traject!.

Black Friday voor bestaande klanten

Als ervaringsdeskundige weet jij het allerbeste wat digiRedo kan betekenen voor de dierenartspraktijk. Deel daarom jouw ervaring met je collega’s. Weet jij een collega praktijk te motiveren om ook Grip klant te worden, dan belonen we je met een gratis GRIP-training voor het hele team!

,,Sinds kort hebben we ook een begeleidingsprogramma voor paardenpraktijken"

Twijfel niet langer en neem voor 31 december contact met ons op!

*de aanbieding is geldig tot en met 31 december 2020
*de garantieperiode, waarin restitutie mogelijk is, betreft de eerste 3 maanden van het abonnement
*klik hier voor meer informatie over GRIP

Neem contact met ons op: info@digiredo.nl 

Ook interessant

Bedankt voor het lezen van deze blog! Vond je het interessant? De onderstaande blogs passen waarschijnlijk ook in jouw straatje.

digiredo canva blog oud nieuws met hemelvaart zijn wij gesloten
Mandy van Diën

Oud nieuws op onze websites: Met hemelvaart in 2019 zijn wij gesloten…

Als professional in de dierenartsenpraktijk wil jij je klanten zo goed mogelijk informeren. Dat kan soms lastig zijn in de korte tijd dat je ze spreekt. Maar het verstrekken van informatie zou niet alleen plaats moeten vinden aan de balie, tijdens consulten en bedrijfsbegeleidingen. Communiceren naar je klant kan het hele jaar door, zoals via je nieuwsbrief, je website en social media. Zo blijf je in contact met ze ook als je ze niet in levenden lijve ziet of spreekt.

Lees verder »
digiredo canva blog rundvee wat is jouw waardepropositie
Tom Vanholder

Wat is jouw waardepropositie?

Je hebt de term waardepropositie waarschijnlijk al wel vaker gehoord. Het is een essentiële factor in het positioneren van je bedrijf en de geleverde producten en diensten in de markt. Als rundveepraktijk heb je ook te maken met concurrentie van zowel andere praktijken als overige erfbetreders. Met de beoogde krimp in de veestapel en het kleiner aantal bedrijven in het vooruitzicht, is het belangrijk om hier als praktijk tijdig en goed over na te denken. Alleen dan kan je je concurrentiepositie in de markt te versterken.

Lees verder »

Deel deze blog met anderen!