Aftellen tot aan kerst met de digiRedo adventskalender

Samen op weg naar een mooie Kerst... ...met de digiRedo adventkalender! Ja, we gaan het dit jaar eens helemaal anders doen. December is dan wel de feestmaand, in de praktijk is het vooral hectisch en druk; veel patiënten, het afsluiten van diverse zaken en natuurlijk de organisatie van de kerstborrel.  

Daarom willen we jullie in december elke dag een vrolijk, leerzaam of ontspannend moment geven, wat je door deze drukke weken helpt.

Nieuwsgierig? Kijk dan naar het filmpje, waarin Mandy en René je er helemaal warm voor maken. 
digiredo-december-adventskalender-blog

Bekijk ons filmpje, klik op de button en ontvang iedere dag een reminder om een vakje open te maken.

Hoe werkt dat? Nou, heel simpel. Wanneer jij je aanmeld met je e-mailadres, dan krijg je vanaf 1 december elke ochtend een mailtje van ons met de link waarmee je het vakje van die dag kunt openen. Met als dank verschillende dingen: zoals een handige tip voor het werk of een interessant feitje over onze markt. Maar ook leuke interviews over het werk in de praktijk, over social media en leuke verhalen uit het veld.

Dat is nog niet alles, we vragen ook je mening door middel van diverse polls, testen je kennis met een quiz en vermaken je met een puzzel, waarbij je leuke prijzen kunt winnen. Tot slot komen we met een paar lekkere recepten voor de kerstborrel.

Kortom, van alles en nog wat. Allemaal om je met goede moed door de laatste weken van het jaar te helpen en om je elke dag een vrolijk en goed gevoel te geven.

Leuker wordt het niet voor de Kerst, toch?

Dus, kijk ons filmpje, geef je op met je e-mailadres, dan kunnen de heerlijke dagen nu al beginnen.

Deel deze blog met anderen!