digiRedo groeit…

Steeds meer praktijken maken gebruik van de diensten van digiRedo en daarom zijn we super blij dat ons team is uitgebreid met Sandra Scherpenhuijsen-Barten. We hebben nu nog meer kennis in huis om de praktijk te helpen veranderen op het gebied van ondernemerschap. Maar ze kan zich natuurlijk het beste zelf aan jullie voorstellen…
digiRedo groeit ....IMG_2126-1170x590

Visitekaartjes

“Inmiddels heb ik een kleine verzameling visitekaartjes met mijn eigen naam, maar met verschillende logo’s van bedrijven. In de afgelopen 6 jaar ben ik, soms zelf, soms door omstandigheden, een aantal keer van werkgever veranderd. Voor mij allemaal logische stappen, maar voor anderen misschien soms wat minder te begrijpen.  Zo nu en dan krijg ik zelfs van een klant of vriend te horen dat ze het niet meer bijhouden. “Klant of vriend”, grappig eigenlijk, want na 6 jaar in de veterinaire wereld raak je bevriend met veel van je klanten.

Privé

Naast werk is er de afgelopen jaren natuurlijk ook privé veel veranderd. Niet altijd even leuk; zoals een huis verkopen in crisistijd omdat je relatie voorbij gaat. Niet veranderen scheelt soms een hoop gedoe. Maar ondertussen woon ik met mijn man in Utrecht, in een koophuis dat de afgelopen jaren in waarde is gestegen. Als ik het verlies en de winst tegen elkaar wegstreep blijft er gelukkig winst over. Maar behalve dat, mijn geluk privé en in mijn werk, is nog veel meer waard. 

Ervaring

Sommige dingen veranderen gelukkig niet. Ik help al meer dan 6 jaar praktijken de beste veterinaire zorg te leveren. Of dat nu is door middel van een praktijkmanagementsysteem, innovatieve medicatie en diagnostiek of het vergoeden van diergeneeskundige zorg. Dierenarts ben ik niet, maar op het gebied van veterinair ondernemerschap heb ik veel ervaring op gedaan de afgelopen jaren. Bij digiRedo mag ik me volledig gaan focussen op dat wat ik het allerleukst vindt: het ondersteunen van dierenartspraktijken bij hun ondernemersvraagstukken.

Inmiddels ben ik dus Sandra-Scherpenhuijsen-Barten van digiRedo en als ik terug kijk, kan ik zeggen dat ik van alle veranderingen alleen maar beter geworden ben.

En hoe gaan jij en je praktijk veranderen en hoe kan ik je daarbij helpen? Ik kom graag een keer bij je langs om dat te bespreken.”

Deel deze blog met anderen!

Bestel nu!

Het vernieuwde benchmarkrapport kan je nu bestellen via de website. Klik op onderstaande button om naar de bestelpagina te gaan.