Welkom Lotte

Mijn naam is Lotte Stals en vanaf 1 maart ben ik aan de slag gegaan als coach en trainer bij digiRedo. Ik woon met mijn vriend, 3 kinderen en onze kat in Utrecht, en vanaf zomer 2021 in Soest.
digiredo-blog-lotte

Een maand geleden stond ik nog in de spreekkamer als dierenarts gezelschapsdieren! Ik studeerde af in 2011 en heb 10 jaar met heel veel plezier in de eerstelijns praktijk gewerkt. Toen ik het na 7 jaar praktijkervaring wel tijd vond voor een volgende stap, ging ik leiding geven in de praktijk waar ik werkte. En wat was dat interessant! Niet alleen de spreekkamer zien, maar ook de organisatie die daar achter zit. Hoe steekt zo’n organisatie in elkaar en hoe werken de cijfers daarachter? Wat heb je nodig om het goed te doen? Wat betekent dat eigenlijk, ‘het goed doen’? Wanneer heb je als organisatie succes?

Volgens mij is de sleutel tot succes: het zien van de mensen die de cijfertjes verzorgen: de dierenartsen, de paraveterinairen én de klanten! Als zij op hun plek zijn, kan de organisatie zich ontwikkelen en opbloeien.

Bij digiRedo kan ik mijn passie voor mensen, diergeneeskunde én cijfertjes bij elkaar brengen. Voor mij betekent dat een einde aan het praktiseren in de diergeneeskunde en hopelijk het begin van nog veel meer praktijken de “goede kant op” helpen. Ik heb er zin in!

Deel deze blog met anderen!