Kim Jansen nieuwe Grip Coach

Onze nieuwe collega Kim stelt zich graag even aan je voor.

Kim Jansen nieuwe Grip coach

Bij deze wil ik mij graag voorstellen als de nieuwste collega van het digiRedo team.

Ik ben Kim Jansen en woon samen met mijn vriend en 2 zoontjes in De Meern. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan lekker eten en borrelen met vrienden en familie en creatief bezig zijn.
 
Na mijn studie voeding&dietetiek ben ik enkele jaren werkzaam geweest als diëtiste. Omdat ik een meer uitdagende baan zocht, ben ik terecht gekomen bij Randstad en daar heb ik veel HR kennis opgedaan als intercedente. Tijdens mijn werk bij Randstad kwam de functie van praktijkmanager op mijn pad en zo ben ik de afgelopen 8 jaar werkzaam geweest bij een grote gemengde dierenartsenpraktijk in de Betuwe.
 
Daarnaast ben ik actief als bestuurslid van de Vereniging voor Veterinair Praktijk Management (VPM). Ik hoop mijn kennis en ervaring te kunnen combineren in mijn nieuwe functie als praktijkbegeleider en trainer bij digiRedo.

Ik heb soms niet voor de hand liggende carrière stappen gemaakt. Maar een ding staat centraal in al mijn werk en dat is mensen. Ik vind het fijn om met mensen (samen) te werken, mensen te helpen en ik ben oplossingsgericht.

Ik kijk er dan ook naar uit om samen met jou te onderzoeken welke zaken er spelen binnen jouw praktijk en welke mogelijkheden er zijn er om dit aan te pakken. Ik kom graag een keer langs om kennis te maken.

Deel deze blog met anderen!