DAP Oost-Betuwe wint “Reis van de Klant”

We waren 10 oktober met een stand aanwezig op de AUV dag, waar we de bezoekers gevraagd hebben de digiRedo Imagometer in te vullen (www.digiredo.nl/imagometer).
digiredo WhatColour-329x198

Degenen die dat op die dag gedaan hebben, maakten kans op het winnen van een training “De Reis van de Klant”. Velen hebben de Imagometer ingevuld, op een gegeven moment stond er zelfs een wachtrij voor de stand. Maritha Kok van Dierenartspraktijk Oost-Betuwe bleek de gelukkige winnaar van “De Reis van de Klant”.

“De Reis van de Klant” is een inspirerende training, waarbij teams de strijd aangaan om de gunst van de klant. Wie heeft aan het eind van de training de meeste klanten en mag zich dus het meet klantgerichte team noemen? Tijdens de training worden spelenderwijs de sterke en zwakke punten op het gebied van klantbeleving van je praktijk bloot gelegd. Met de verbeterpunten kan je de volgende dag direct aan de slag.  om strijden de medewerkers van een praktijk of bedrijf in teamverband om de gunst van de klant.

De datum voor ‘De Reis van de Klant’ bij DAP Oost-Betuwe is al gepland, dus binnenkort leest u hier hoe zij hun klantenreis bij digiRedo ervaren hebben.

 

Deel deze blog met anderen!