Grip Roadshows; Informatieavonden

Om als praktijk succesvol te zijn en te blijven, heb je echter meer nodig dan hoogwaardige diergeneeskunde en liefde voor het vak. Zeker in een markt die zich zo snel ontwikkelt als die van ons…

Grip informatieavonden

Dierenarts, één van de mooiste beroepen die er bestaan. Het is de zorg voor patiënten en hun eigenaren waarom we voor dit vak gekozen hebben. Om als praktijk succesvol te zijn en te blijven, heb je echter meer nodig dan hoogwaardige diergeneeskunde en liefde voor het vak. Zeker in een markt die zich zo snel ontwikkelt als die van ons…

Hoe gaat het?

Hoe gaat het met jouw praktijk. Heb je nagedacht over je identiteit, heb je een duidelijke toekomstvisie en weet je echt hoe je praktijk nu presteert? Hoeveel klanten heb je, hoe vaak komen ze en wat besteden ze bij je? Welk percentage van je patiënten wordt jaarlijks gevaccineerd? Hoeveel diagnostiek verrichten de dierenartsen in je team? En passen deze kengetallen bij de praktijk die je wilt zijn?

Informatieavonden

Wil je meer weten over Grip op je Praktijk? Kom dan langs op een van onze informatieavonden. We gaan graag het gesprek met je aan over de uitdagingen en kansen die de veranderende markt te bieden heeft. Je gaat naar huis met concrete handvatten om meer Grip te krijgen  op je klanten, je team, je verrichtingen en je financiën.

Moeilijke vragen

Makkelijk gezegd, maar in de praktijk blijkt het best lastig om deze vragen goed te beantwoorden. Om je daarbij te helpen hebben wij het Grip op je praktijk begeleidingsprogramma ontwikkeld. Samen, met jou en je team, stellen we heldere doelstellingen op en beoordelen we maandelijks de vooruitgang op basis van de kengetallen in je eigen Grip dashboard.

Wanneer en waar

20 maart     Zwolle
26 maart    Eindhoven
28 maart    Drachten
2 April        Ridderkerk
3 april        Veenendaal

Tijd: 19.30 – 22.00 uur

Locatie: centraal en goed bereikbaar (binnenkort meer details)

Kosten: aan deze avond zijn geen kosten verbonden

Maximaal 15 deelnemers per locatie

Deel deze blog met anderen!

Bestel nu!

Het vernieuwde benchmarkrapport kan je nu bestellen via de website. Klik op onderstaande button om naar de bestelpagina te gaan.