Nieuw evenement: de Friendly Vet Practice!

Op zaterdag 17 maart organiseren wij in Burgers’ Zoo, in samenwerking met Proveto, de Friendly Vet Practice, een verfrissend nieuw evenement voor alle medewerkers van de gezelschapsdierenpraktijk. Centraal tijdens deze dag staat de (klant)vriendelijke dierenartsenpraktijk.

Nieuw evenement: de Friendly Vet Practice!

Op  zaterdag 17 maart organiseren wij in Burgers’ Zoo, in samenwerking met Proveto, de Friendly Vet Practice, een verfrissend nieuw evenement voor alle medewerkers van de gezelschapsdierenpraktijk. Centraal tijdens deze dag staat de (klant)vriendelijke dierenartsenpraktijk. 

Praktijkmanagement en klantvriendelijkheid zijn een belangrijk onderdeel van dit nieuwe programma. Tijdens het plenaire ochtendprogramma wordt er ingegaan op de volgende vragen: Hoe krijg ik meer klanten in de praktijk en hoe zorg ik ervoor dat ze vaker terugkomen? Wat is de toegevoegde waarde van Social Media? Waarom is een katvriendelijke praktijk belangrijk en hoe pak ik dat aan?

Sprekers zijn Alison Lambert (UK), kattenspecialiste Sarah Caney (UK) en managementsprekers Sofean Loulidi en onze eigen Gerco Bosch. René van den Bos zal als dagvoorzitter optreden.

Op de website van Proveto vind je een overzicht van het programma en daar kun je je tevens inschrijven. Kosten per deelnemer zijn €185,-. Voor onze eigen Grip praktijken hebben wij een aantrekkelijke korting, waarover wij hen nog apart zullen benaderen. Ben je van plan om met een paar collega’s te komen, dan heeft Proveto daar ook een leuk aanbod voor.

Kortom, een vernieuwend en eigentijds evenement waar je bij wilt zijn!

Het middagprogramma bestaat uit 3 stromen, Customer, Cat & Clinic friendly, waarin dieper wordt ingegaan op de onderwerpen van de ochtendsessie. Deelnemers kunnen naar eigen interesse een keuze maken uit één of meerdere stromen. Bij Customer friendly staat de klant centraal: Besteden tevreden klanten meer in de praktijk? Wat zijn tips voor deskundig balieadvies en klantvriendelijk telefoongebruik? Bij Clinic friendly gaat het vooral over het team: Hoe focus ik op persoonlijkheid bij het aannemen van nieuw personeel? Wat is de kracht van een gemotiveerd team? Dit laatste kun je zelf ervaren tijdens de Haka workshop, het wereldberoemde fenomeen van het nationale rugbyteam van Nieuw Zeeland! Ook is er een reeks lezingen over de katvriendelijke praktijk, verzorgd door Sarah Caney (UK). Zij gaat ‘s middags in op “handling en sample collection”, omgaan met de oudere kat in de praktijk en casussen over de katvriendelijke praktijk, een interactieve sessie tussen de zaal en alle sprekers van de dag

Deel deze blog met anderen!

Bestel nu!

Het vernieuwde benchmarkrapport kan je nu bestellen via de website. Klik op onderstaande button om naar de bestelpagina te gaan.