Welk automerk is jouw praktijk? En welk merk zou je willen zijn?

Deze opdracht kregen de deelnemers, 7 dierenartsen en een praktijkmanager, tijdens de eerste Grip masterclass, over missie, visie en identiteit van de dierenartspraktijk. Iedereen heeft wel een gevoel bij automerken; heel verhelderend om dat eens te projecteren op je eigen praktijk.
digiredo Welk-automerk.001-1170x590

masterclass

Opvallend dat alle vrijwel alle deelnemers zichzelf in het midden van het spectrum zien, maar de ambitie hebben om richting de randen op te schuiven. Daar gaan we de volgende 11 bijeenkomsten dus samen aan werken. Er is al veel positieve energie losgekomen, dus dat gaat helemaal goed komen. In dat traject maken we natuurlijk gebruik van het Grip praktijkdashboard. De kengetallen maken direct inzichtelijk waar de verbeterpunten liggen en of je als praktijk nog op de ingezette koers ligt.

Wil je ook werken aan de identiteit van jouw praktijk of inzicht krijgen in je kengetallen? Een praktijkdashboard kunnen we in korte tijd voor je inrichten en binnenkort start alweer de volgende Grip groep.

Deel deze blog met anderen!

Bestel nu!

Het vernieuwde benchmarkrapport kan je nu bestellen via de website. Klik op onderstaande button om naar de bestelpagina te gaan.