Leer Grip coach Ilse beter kennen…

Maak kennis met onze nieuwe collega Ilse Muis. Zij vervult de rol van GRIP coach bij digiRedo. Ilse heeft veel ervaring in de veterinaire sector. Van bedrijfsleven tot de praktijk.

Leer Grip coach Ilse beter kennen...

Graag wil ik mijzelf voorstellen als nieuwe Grip coach bij digiRedo. De aankomende maanden ga ik Sandra vervangen, die geniet van haar welverdiende zwangerschapsverlof.

Ik ben Ilse Muis en ik woon samen met mijn vriend, dochtertje en beestenboel in Barneveld.

Nadat ik mijn diploma’s dierverzorging en paraveterinair heb behaald op het Groenhorst College te Barneveld, heb ik met veel plezier gewerkt in de praktijk als paraveterinair en praktijkmanager.

Toen ik merkte dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging en mijzelf verder wilde ontwikkelen in dit vak, heb ik de overstap gemaakt naar de veterinaire industrie. Daar heb ik ervaring opgedaan met veterinaire software (Animana)  en  preventieve zorg (Huisdieren Zorg Plan).

Zowel Gerco als Sandra zijn collega’s waar ik in het verleden al mee samen gewerkt heb, dus toen Gerco contact opnam om te vragen of ik geïnteresseerd zou zijn in deze functie zei ik direct volmondig ja!

Bij digiRedo ga ik me focussen op wat ik een van de leukste dingen vindt om te doen: mijn kennis en ervaring inzetten om dierenartspraktijken te ondersteunen bij hun praktijkmanagement en ondernemerschap. Ik kom graag een keer langs om te kijken of ik ook voor jou iets kan betekenen. Stuur me gewoon even een berichtje via ilse@digiredo.nl, dan plannen we een afspraak in.

Deel deze blog met anderen!