digiRedo groeit verder…

Wij zijn het nieuwe jaar begonnen met champagne, want het team van digiRedo is opnieuw uitgebreid. Stefan Burgers is dierenarts, maar heeft ook uitgebreide IT kennis. Stefan gaat zich bezig houden met het maken en bijhouden van alle Grip praktijk dashboards. En als er dan nog tijd overblijft zal hij ook nog websites gaan ontwikkelen. Genoeg te doen dus. Maar hij kan zich natuurlijk het beste zelf voorstellen…
digiredo-Stefan-foto-groeit verder

“Mijn naam is dus Stefan Burgers. Van opleiding ben ik dierenarts. Na mijn afstuderen heb ik eerst een half jaar als dierenarts voor gezelschapsdieren gewerkt, met name in de preventieve geneeskunde. Mijn interesse is echter veel breder dan de diergeneeskunde. In mijn vrije tijd ben ik, ook al tijdens mijn studie, bezig geweest met het ontwikkelen van websites en manieren om deze vervolgens commercieel in te zetten. Dit heeft geleid tot het opzetten van een eigen bedrijfje, dat zich met name richt op online marketing en display advertising. Ik ben erachter gekomen dat ik hier veel plezier uit haal. Daarom heb ik ook bewust de keuze gemaakt om buiten de praktijk te gaan werken.

 

,,Mijn favoriete reisbestemming is zonder twijfel Australië. Waar ik binnenkort graag weer eens op vakantie ga."

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden op de tennisbaan en in de sportschool. En ik beleef ook veel plezier aan het maken van mooie reizen. Deze leveren erg waardevolle ervaringen en herinneringen op. Mijn favoriete reisbestemming is zonder twijfel Australië. Waar ik binnenkort graag weer eens op vakantie ga.

Vol enthousiasme ga ik dan ook aan de slag bij digiRedo. Hier ga ik mijzelf vermaken met het bijhouden en maken van alle Grip praktijk dashboards. Daarnaast zal ik ook praktijkwebsites gaan ontwikkelen.

Ik heb er zin in om je te helpen de ambities van je praktijk te bereiken. Wellicht spreken we elkaar binnenkort!”

Deel deze blog met anderen!

Bestel nu!

Het vernieuwde benchmarkrapport kan je nu bestellen via de website. Klik op onderstaande button om naar de bestelpagina te gaan.