Hondenbrokken – Jos Burgers

In deze managementroman gaat de hoofdpersoon Tim op zoek naar de wetten van helpen voor zijn dierenspeciaalzaak
digiRdo book-hondenbrokken-329x198
digiredo stars-4

Alhoewel al een paar jaar oud is dit een boek een absolute must voor iedereen die in de veterinaire branche werkzaam is. De inhoud is niet heel vernieuwend, maar zo herkenbaar en direct toepasbaar op de dierenartspraktijk. Jos Burgers beschrijft de essentie van klantgerichtheid op een aansprekende en makkelijk toepasbare manier. Zo lijkt klantgerichtheid simpel en eigenlijk is het dat ook. Begin gewoon direct met de lessen uit dit boek!

Deel deze blog met anderen!

Bestel nu!

Het vernieuwde benchmarkrapport kan je nu bestellen via de website. Klik op onderstaande button om naar de bestelpagina te gaan.