Black Friday bij DigiRedo?

Black Friday! De dag dat winkels en bedrijven je willen verleiden met de laagste prijzen. Dat doet digiRedo ‘zichtbaar anders’! .

Black Friday voor nieuwe klanten
Twijfel je al een tijdje of onze begeleiding ook voor jouw praktijk iets kan betekenen? Dan is deze actie speciaal voor jou! Start nog dit jaar met Grip-2. Maandelijks analyseren wij dan de kengetallen van jouw praktijk en bespreekt jouw eigen Grip coach de sterke en minder sterke punten van je praktijk. Samen werken jullie aan een concrete doelstelling en planning voor komend jaar. Geheel zonder risico, want ben je na 3 maanden niet tevreden dan stopt het programma en betalen wij je het volledige bedrag terug.

Black Friday voor paardenpraktijken
Met ons begeleidingsprogramma voor GD praktijken hebben we ondertussen meer dan 100 praktijken ondersteund. Sinds kort hebben we ook een begeleidingsprogramma voor paardenpraktijken. Krijg inzichtelijk hoe je praktijk echt presteert met het Grip dashboard en ga samen met je Grip coach aan de slag om gericht aan de ontwikkeling van jouw praktijk te werken. Als paardenpraktijk kan je zelfs kiezen uit 2 Black Friday deals. Ga je voor Grip-2 dan geldt ook voor jou de ‘niet goed geld terug’ garantie. In het nieuwe jaar starten we ook met een masterclass voor paardenpraktijken. Heb je daar interesse in? Meld je dan nu aan en neem op onze kosten een collega mee tijdens het hele traject!.

Black Friday voor bestaande klanten
Als ervaringsdeskundige weet jij het allerbeste wat digiRedo kan betekenen voor de dierenartspraktijk. Deel daarom jouw ervaring met je collega’s. Weet jij een collega praktijk te motiveren om ook Grip klant te worden, dan belonen we je met een gratis GRIP-training voor het hele team!

Twijfel niet langer en neem voor 31 december 2020 contact met ons op!

*de aanbieding is geldig tot en met 31 december 2020
*de garantieperiode, waarin restitutie mogelijk is, betreft de eerste 3 maanden van het abonnement
*klik hier voor meer informatie over GRIP

Neem contact met ons op: info@digiredo.nl 

Share this Post!

About the Author : Mandy van Diën


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.