Grip Paard

Veel ondernemersvraagstukken zijn universeel, ook voor de dierenartspraktijk. Maar toch zijn er ook diersoortspecifieke uitdagingen en vraagstukken. Daarnaast zijn er voor de verschillende diersoorten andere kengetallen die iets zeggen over de prestaties van de praktijk. De afgelopen vier jaar kregen we regelmatig de vraag of we ook iets gingen doen voor de ‘niet gezelschapsdierenpraktijken’. We zijn dan ook super trots dat, na hard werken, het Grip Paard dashboard klaar is (kijk hier voor een demo). Met dit dashboard kunnen we specifiek de prestaties van paardenpraktijken meten en deze praktijken helpen bij het realiseren van hun doelstellingen.

Daarnaast willen we zo snel mogelijk van start gaan met een ‘Grip op je Praktijk’ Masterclass, specifiek voor paardenpraktijken. In deze Grip masterclass werk je gedurende een periode van 2 jaar, met een groep van maximaal 10 praktijken en je eigen Grip coach, aan het verbeteren van de praktijkprestaties en het realiseren van concrete doelstellingen. Om de maand komt de groep bij elkaar voor een ééndaagse training, met onderwerpen als missie/visie, budgettering, financieel management, personeelsmanagement, leiderschap en communicatie, en marketing. Met praktisch toepasbare vervolgopdrachten wordt het geleerde direct in praktijk gebracht en wordt ook de rest van het team betrokken. De inhoud van dit traject is volledig toegespitst op paardenpraktijken, maar waar kruisbestuiving mogelijk is zullen we zeker ook putten uit de ervaring die we de afgelopen jaren hebben opgedaan met gezelschapsdierenpraktijken.

Alle sessies van de Masterclass worden door digiRedo begeleid en voor sommige onderwerpen schakelen we externe deskundigen in om de hoge kwaliteit en de praktische toepasbaarheid te waarborgen. Natuurlijk worden de prestaties van de deelnemende praktijken gemonitord met het Grip Paard Praktijkdashboard en bespreekt de persoonlijke Grip coach, die iedere deelnemer krijgt, tijdens de maandelijkse coachingsgesprekken de ontwikkelingen in de praktijk in detail.

De kracht van Grip blijkt uit enkele reacties van gezelschapsdierenpraktijken die recent hebben deelgenomen aan een masterclass:

“Door Grip kan ik ‘s nachts weer slapen.”

“Ik dacht dat ik aan mijn plafond zat, maar door jullie begeleiding droom ik nu van een omzet met 6 nullen.”

“Door Grip kreeg ik inzicht in wat er gebeurde in mijn praktijk en de handvatten om hiermee aan de slag te gaan.”

“Sinds we met Grip bezig zijn, vind ik mijn baas een stuk leuker.”

Meer informatie over de masterclass en het Grip op je Praktijk begeleidingstraject vind je op www.gripopjepraktijk.nl of meld je aan voor het Grip Paard informatiewebinar op 6 oktober 2020. Wil je liever persoonlijk met ons bespreken wat dit traject voor jou en jouw praktijk kan betekenen, stuur dan even een berichtje naar info@digiredo.nl of bel met Gerco Bosch (06-83448547). Ben je al overtuigd dan kan je je natuurlijk ook direct aanmelden. Wees er wel snel bij, want er zijn voor de eerste masterclass maar een paar plaatsen beschikbaar.

Share this Post!

About the Author : Gerco Bosch


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.