Benchmark 2018

Het bleek toch weer en flinke klus om alle data van de deelnemende praktijken aan de benchmark 2018 te verzamelen en te analyseren. Dus het rapport is iets later dan we gehoopt hadden. Dit benchmark rapport geeft een goed overzicht van de ontwikkelingen in de Nederlandse GD praktijk. Er kan geconcludeerd worden dat de gemiddelde praktijk een gezonde groei realiseert. De verschillen blijven echter onveranderd groot en er blijkt ook nog steeds voldoende ruimte te zijn voor verdere verbetering. Wil jij ook de prestaties van je praktijk verbeteren? Minder hard werken met een gemotiveerd team? Meer Grip krijgen op wat er gebeurt in je praktijk? Dat is waar digiRedo ondertussen ruim 80 praktijken mee helpt. We helpen jou ook graag verder. Neem gerust eens contact op om geheel vrijblijvend de mogelijkheden door te spreken.

Share this Post!

About the Author : Gerco Bosch


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.