Grip informatieavonden

Dierenarts, één van de mooiste beroepen die er bestaan. Het is de zorg voor patiënten en hun eigenaren waarom we voor dit vak gekozen hebben. Om als praktijk succesvol te zijn en te blijven, heb je echter meer nodig dan hoogwaardige diergeneeskunde en liefde voor het vak. Zeker in een markt die zich zo snel ontwikkelt als die van ons…

Hoe gaat het met jouw praktijk. Heb je nagedacht over je identiteit, heb je een duidelijke toekomstvisie en weet je echt hoe je praktijk nu presteert? Hoeveel klanten heb je, hoe vaak komen ze en wat besteden ze bij je? Welk percentage van je patiënten wordt jaarlijks gevaccineerd? Hoeveel diagnostiek verrichten de dierenartsen in je team? En passen deze kengetallen bij de praktijk die je wilt zijn?

Makkelijk gezegd, maar in de praktijk blijkt het best lastig om deze vragen goed te beantwoorden. Om je daarbij te helpen hebben wij het Grip op je praktijk begeleidingsprogramma ontwikkeld. Samen, met jou en je team, stellen we heldere doelstellingen op en beoordelen we maandelijks de vooruitgang op basis van de kengetallen in je eigen Grip dashboard.

Wil je meer weten over Grip op je Praktijk? Kom dan langs op een van onze informatieavonden. We gaan graag het gesprek met je aan over de uitdagingen en kansen die de veranderende markt te bieden heeft. Je gaat naar huis met concrete handvatten om meer Grip te krijgen  op je klanten, je team, je verrichtingen en je financiën.

a

20 maart     Zwolle

26 maart    Eindhoven

28 maart    Drachten

2 April        Ridderkerk

3 april        Veenendaal

a

Tijd: 19.30 – 22.00 uur

Locatie: centraal en goed bereikbaar (binnenkort meer details)

Kosten: aan deze avond zijn geen kosten verbonden

Maximaal 15 deelnemers per locatie

a

Aanmelden

Share this Post!

About the Author : Gerco Bosch


You may also like

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.