Benchmark gezelschapsdierenpraktijk 2017

Het is een dynamische tijd voor de diergeneeskunde in Nederland, met praktijkovernames door investeringsmaatschappijen, ‘budgetaanbieders’ van veterinaire zorg en online vergelijkingssites voor het vergelijken van prijzen en delen van ervaringen. De ontwikkelingen gaan snel en maken de nodige emoties los  bij praktijkeigenaren, medewerkers en bij de ‘veterinaire industrie’.

Maar wat betekenen al deze ontwikkelingen nu echt voor de dierenartspraktijk? Om hier meer inzicht in te krijgen en gefundeerde conclusies te kunnen trekken, hebben wij voor het tweede jaar op rij een benchmark studie uitgevoerd onder zelfstandige gezelschapsdieren-praktijken. En dat levert interessante bevindingen op. Benieuw wat die zijn?  Klik op de afbeelding hieronder voor het volledige rapport!

Share this Post!

About the Author : Gerco Bosch


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.