Even voorstellen: Esther van Schaik

Ik ben Esther van Schaik, ben 30 jaar jong en woon samen in Utrecht. Nadat ik in 2009 mijn diploma heb behaald op het Groenhorst College in Barneveld, ben ik aan de slag gegaan in een kleine dierenartsenpraktijk in Utrecht als paraveterinair. In 2004 werd ik opgegeven door de praktijk om mee te doen aan de verkiezing paraveterinair van het jaar, waar ik uiteindelijk als 3e ben geëindigd. Na 6 jaar, met veel plezier in de kliniek te hebben gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging en heb er toen voor gekozen om uit de praktijk het “kantoorleven” in te gaan. Nu kwam ik de vacature van digiRedo tegen, zij waren opzoek naar een paraveterinair met praktijk ervaring en affiniteit met computers en dataverwerking, dat ben ik!

En hier zit ik, sinds 1 juli houd ik me vooral bezig met “Grip op je praktijk”, het onderdeel van digiRedo waarbij we praktijk data inzichtelijk maken met het Grip dashboard. Alle processen rondom Grip, van nieuwe dashboards bouwen tot en met het bijwerken van bestaande dashboards, daar zal ik me mee bezig gaan houden.

Share this Post!

About the Author : Gerco Bosch


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.