Review Grip

‘Met behulp van het GRIP programma van Digiredo heb ik een duidelijk en verhelderend inzicht gekregen in de verschillende parameters van mijn praktijk. Wat voorheen abstracte getallen bleven, worden nu dynamische waarden waarop praktisch geanticipeerd kan worden. Door concrete doelen te stellen, kan het effect van bepaalde veranderingen daadwerkelijk gemeten worden. Dit leidt tot een verbetering van de omzet en tot een mooie groei van de praktijk. De persoonlijke begeleiding van Gerco en René zorgen ervoor dat de doelen actueel blijven en niet verdwijnen in de dagdagelijkse sleur, waardoor er effectief resultaat geboekt wordt. 

Ik kan het gebruik van het dashboard dan ook aan al mijn veterinaire collega’s aanbevelen!’

 

Martine Smids, dierenarts 

Dierenkliniek Roerdalen

Share this Post!

About the Author : Gerco Bosch


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.